Informationer om pladsen

FAMILIE & BØRNEVENLIG PLADS

Himmerland Camping er beliggende i det smukke Himmerland, tæt på Limfjorden, og byerne Nibe og Løgstør, samt blot en halv times kørsel fra Aalborg.

Pladsen har gennemgået en større modernisering, og fremstår i dag som en meget moderne campingplads med tilhørende nyere og lækre faciliteter.

Der er en nyere legeplads med hoppepude til børnene, som indbyder til timers leg. Derudover har vi en fodboldbane, udendørs skakbræt, patanque bane, moon-cars og stor bålplads hvor alle aldre kan være med og få flere timer med sjov og hygge. 

Campingpladsen indbyder til familie-hygge, hvor der i sæsonerne vil være planlagte aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Campingpladsen ligger i rolige naturomgivelser. I nærheden findes der både søer, hvori der kan bades eller fiskes, samt skove med mulighed for gode trave- og/eller cykelture.

Er du til aktiv ferie, har vi etableret Greenfee-aftale med Himmerland Golf & Country Club – Nordeuropas største golfanlæg, beliggende kun små 4 km fra campingpladsen.

“Stor ros skal her bringes videre da denne campingplads, i løbet af ingen tid, er blevet til nok den bedste på denne side af Limfjorden og helt ned til Silkeborgområdet. Det er bare helt fortjent. Flot og godt”; – udtaler Campingrådet efter tilsynsbesøg.