Informationer om pladsen

Her er plads til dig

Himmerland Camping er beliggende i det natursmukke Himmerland, tæt på Limfjorden. Her er plads til campingvogne, telte og udlejning af hytter.

Se mere her:  Priser

Pladsen fremstår i dag som en meget moderne campingplads med tilhørende nyere og lækre faciliteter samt gode initiativer under campingopholdet.

Der er en nyere legeplads med hoppepude til børnene, som indbyder til timers leg. Derudover har vi en fodboldbane, udendørs skakbræt, petanque bane, moon-cars og stor bålplads, hvor alle aldre kan være med og få flere timer med sjov og hygge.

Campingpladsen indbyder til familie-hygge. Der er arrangementer gennem sæsonen, fredagsmenuer, kiosk, udlejening af UTV’er incl. picnickurv, udlejning af indendørs pool til hygge for 2 og meget meget mere.

Se mere her:  Aktiviteter

Campingpladsen ligger i rolige naturomgivelser. I nærheden findes skove med mulighed for gode trave- og/eller cykelture, både fiske- og badesøer, et lokalområde med historie og shoppingmuligheder i byerne Aars, Farsø og Løgstør.

Er du til aktiv ferie, har vi etableret Greenfee-aftale med Himmerland Golf & Country Club – Nordeuropas største golfanlæg, beliggende kun små 4 km fra campingpladsen.

 

“Stor ros skal her bringes videre da denne campingplads, i løbet af ingen tid, er blevet til nok den bedste på denne side af Limfjorden og helt ned til Silkeborgområdet. Det er bare helt fortjent. Flot og godt”; – udtaler Campingrådet efter tilsynsbesøg.

FREDAGSMENU 2021

16. april: Herregårdsbøf med pommes, ærter og bearnaisesovs

30. april: Stor bøfsandwich med sovs

21. maj: ½ grillkylling med pommes og salat

4. juni: Stort stjerneskud med det hele

18. juni: Campingburger med ost, bacon og pommes

16. juli: Stor bøfsandwich med sovs

27. august: Stort stjerneskud med det hele

10. september: Stor flæskestegs sandwich

24. september: Herregårdsbøf med pommes, ærter og bearnaisesovs